«Το τρις εξαμαρτείν»

Nikos-kanteres

Πρώτα είχαμε την «αλλαγή» του ‘81, μετά «τα λεφτά υπάρχουν» του υιού, θα είναι πλέον, όχι μη σοφό, αλλά άγνωστο πόσο επικίνδυνο, ο ελληνικός λαός να εξαπατηθεί για μία τρίτη φορά, πλανώμενος σε μία φρούδα ελπίδα «αλλαγής» που υπόσχεται ο Κος Τσίπρας και οι πολλές συνισταμένες του κόμματος που αντιρροπούν.

Ο ελληνικός λαός πρέπει επιτέλους να αναλογιστεί την αλήθεια, ότι με αγώνα και προσπάθεια η Ελλάδα μπορεί να προχωρήσει μπροστά και έχει ξεκινήσει ήδη.

Αντίθετα, δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις και μαγικά ραβδιά. Κανένας δε θα μας χαριστεί επειδή είμαστε νέοι και ωραίοι. Επειδή σκίζουμε «άμα λάχει» τα μνημόνια.

Μόλις προ ολίγων ημερών, η ψυχρή εισβολή που έπληξε τη χώρα μας και μας ήρθε από την παγωμένη Ρωσία, έδειξε πόσο άγριος μπορεί να γίνει ο ρώσικος χειμώνας. Ας μη δοκιμάσουμε λοιπόν και τη ρώσικη ρουλέτα και ότι βγει.

Ας αναλογιστούμε… Το να παίζει ένας λαός ρώσικη ρουλέτα με το μέλλον της χώρας και των παιδιών της δεν είναι επιλογή. Είναι η καιροσκοπική εκμετάλλευση των δυσκολιών που έχει βιώσει ο Έλληνας και της δικαιολογημένης αγανάκτησής του.

Όμως, η ψήφος της οργής, θα είναι μάλλον και ψήφος της καταστροφής, αν έστω και τώρα δε μπορούμε να παραδεχθούμε την αλήθεια.

Στις 25 Ιανουαρίου θα ψηφίσουμε.

Με πικρία μεν, με συνείδηση δε:

Επιλέγοντας την αλήθεια για την Ελλάδα.

Επιλέγοντας ηθικούς και έντιμους εκπροσώπους μας στο Κοινοβούλιο.

*Νίκος Καντερές, Υποψήφιος Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Περιφέρειας Αττικής

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>