Σας ευχαριστώ

Nikos-kanteres

Nikos-kanteresΕυχαριστώ τους 18.500 και πλέον εκλεκτούς φίλους – συμπολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους σε αυτές τις Εκλογές, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό μου, την Ηθικότητα και Εντιμότητα που με έχει χαρακτηρίσει σε όλα τα χρόνια της ενασχόλησής μου με τα κοινά.

Παρότι δεν υπήρξα ποτέ «πολιτικάντης», προβεβλημένο στέλεχος ή γόνος εύπορης οικογενείας, υπήρξα πάντα ένας αγνός μαχητής, για την προάσπιση των υπέρτατων αξιών της Θρησκείας και της Πατρίδας μας.

Ποτέ δε σταματώ να μάχομαι, πιστεύοντας διακαώς ότι για την αλλαγή της Πολιτικής στη χώρα μας, πρέπει πρώτα τα πολιτικά πρόσωπα να αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση και όχι προς αποφυγή.

Όπως καθημερινά βρέθηκα δίπλα σας στις γειτονίες και στα καφενεία, με ψηλά το κεφάλι και χωρίς να φοβάμαι ότι θα προπηλακιστώ, έτσι θα συνεχίσω να βρίσκομαι δίπλα σας, έχοντας τη συνείδησή μου καθαρή, αντλώντας δύναμη από τα τιμητικά σας λόγια, ότι ως πρόσωπο ενασχολούμενο με τα κοινά είμαι έντιμος και καθαρός.

Σας ευχαριστώ θερμά.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>